icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
En dag så ...
30 augusti 2016 10:31
2

Hösten är på gång.

Och med höst och vinter kommer kilona på igen som alltid. Kanske kan det bli annorlunda detta år. Jag äter inte som tidigare, har blivit mindre i maten men rör på mig mer.
Jag har köpt ny cykel, en cykel som jag älskar och inte kan låta bli att cykla iväg med laugh Jag köpte den tidigt i somras och jag vet inte hur många mil det blivit sedan dess. Det är så himla skönt att cykla och motion får jag på köpet men ... det är bara vissa muskelgrupper som får sitt medans andra inte få något därför varierar jag mig och det gör jag genom att promenera.

Ha det gott alla!

 

PS. Jag gillar inte utseendet på bloggen, det var snyggare förut.

 

Gillar

Kommentarer

 • 30 augusti 2016 16:12

  Läg dit en egen topp bild så får du den se ut som du vill.

 • 30 augusti 2016 16:40
  gittan52

  De flesta verkar vara av inställningen att det är nu i höst som kilona ska bort igen, i alla fall ”sommarkilona”.

  Kul att du gillar att cykla! För egen del sålde jag min för några år sedan då den mest stod i förrådet. Jag har lite känningar av kristallsjukan emellanåt och vill inte få ett yrselanfall när jag susar fram på en cykel.

  På vilket sätt har du ändrat din kost? Är det samma ”innehåll” men mindre portioner?

  Ett tips är att registrera här på MD så får du en uppfattning om hur mycket du får i dig. Och fortsätt gärna blogga. För egen del tycker jag det hjälper mycket att ta del, och dela med mig, av olika erfarenheter.

Logga in för att skriva en kommentar.