icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
En dag så ...
15 januari 2012 19:23

En vecka.

Efter denna vecka med allt jag infört ser jag att jag måste välja väg ... antingen räkna kcal eller räkna kolhydrater. Som det ser ut idag så måste det nog bli det senare. Jag har hört att om man äter mycket kolisar så tar levern skada, det kan t o m bli fettlever (som alkoholister). Jag gjorde ett ultraljud i somras och då fanns det fett i levern. Detta har jag haft i huvudet sedan i dess men inte förrän denna 2a vecka i januari 2012 efter att ha sett hur dåligt jag äter måste jag göra en helomvändning. Jag övergår till Lchf. Detta smygtestade jag flera gånger förra året men föll varje gång tillbaka till det vanliga. Nu känner jag mig starkare och känner mig redo efter denna vecka på Matdagboken att ta tag i mitt nya och förhoppningsvis friskare liv. Fortsättning följer ...

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.