icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
En dag så ...
12 mars 2012 10:16

Blir inte av.

När jag planerar vad jag ska börja eller sluta med då är det oftast alltid något som kommer emellan. Fick ett promenadband i födelsedagspresent, skulle ha börjat gå på det för två veckor sedan men drabbades av värsta influensan, som delvis sitter i. Har aldrig upplevt något så jobbigt så det är bara att ta tjuren vid hornen och vaccinera mig i höst. En sådan flunsa till klarar nog inte min kropp av. Det började med plötslig frossa och hög feber under en kväll. Dagen efter började jag hosta enormt och nysningarna ska vi inte tala om. Jag fick kramp i magtrakten av hostandet och nysningarna som höll på i ca en vecka. Ovanpå detta fick jag krupp med andnöd och rösten försvann, är fortfarande hes idag och har svårt att få fram orden. Jag är enbo och såklart blev jag rädd när det var som värst, hade ingen som kunde hjälpa mig, därför har jag beslutat mig för att vaccinera mig och hoppas på att jag tåler vaccinet. Idag mår jag bättre men har haft en jobbig, hostig natt. Jag ska dels ta en tur på bandet och dels ta en skön cykeltur. Jag har beställt en liten luftfuktare som jag tror kan hjälpa mig att andas bättre i min ganska så torra lägenhet. Den bör komma denna vecka.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.