icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
En dag så ...
20 juni 2014 12:08

Blev förvånad.

Jag trodde jag åt en hel del kalorier men döm om min förvåning ... jag kommer knappt upp till 1200 per dygn. Det sägs att man automatiskt går ner i vikt vid 70 år ... jag har tre år dit så jag kanske inte ska skynda på. wink

Igår läste jag om Kostdoktorn om hans "förändring" sedan sju år. Vad jag kunde se så hade hans värden i kolesterol knappt rört sig så jag beslöt mig för att inte börja med Lchf utan äta som vanligt. Det blir en hel del kolhydrater men det får jag ta eller kanske förändra något i mina favoritmåltider.

Jag är så himla trött på att hitta en "rätt" väg för mig att jag fortsätter som förut. Om det är bra eller dåligt vet jag inte men mina kolesterolvärden är mycket bättre än Kostdoktorns och ändå äter jag som sagt lite väl mycket kolhydrater men tar hjälp av Bio-T till maten varje dag. Det är kanske inte enbart vad man äter som man går upp i vikt av, mediciner gör en större, likaså stillasittande (jag cyklar mycket).

När jag arbetade cyklade jag ca 8 km varje dag i ur och skur. Jag gick inte upp och inte ner i vikt och ändå åt jag som jag gör idag med mycket kolisar. Så kanske i mitt fall handlar det om att jag ska röra mig mer och äta som vanligt och vara glad. Det är ju inte likadant för alla, vi har olika behov och maten påverkar oss så himla olika.

Jag önskar er alla en riktigt skön midsommarhelg!

 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.