icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
En dag så ...
28 december 2017 11:26
1

2018 är på väg!

Jaha, då är detta året snart slut och vad har jag då åstadkommit av löften jag gav mig 2016 inför 2017? Egentligen ingenting. Jag fick sponsrat en ny cykel av brorsan i somras och den har jag verkligen använt fram tills idag, jag kan inte sluta att cykla, det är så himla skönt ... och det ger resultat på sikt. 

Mina löften är densamma som alla år ... dra ner på sötsaker, äta lite bättre och motionera. Likadant varje år. Förhoppningsvis blir det av nästa år. I alla fall ska jag vara lite mer diciplinerad, stå fast vad jag lovat mig själv. 

Det är bara jag som kan förändra mig ... ingen annan.

 

 

Kommentarer

 • 28 december 2017 12:06
  gittan52

  Vad jag förstår så är det många nyårslöften som spricker relativt snabbt. Och jag har funderat en del på vad det beror på. Det jag har kommit fram till är att de inte är speciellt realistiska.
   

  Du skriver att dina löften är ” dra ner på sötsaker, äta lite bättre och motionera”.
  För mig är det rätt vaga mål. Jag väljer att kalla dem mål istället för löften.

  Vad innebär det t.ex. att dra ner på sötsaker, från vad och till vad?
  Vad betyder det att äta lite bättre?
  På vilket sätt ska du motionera?

  Visserligen är det du själv som måste göra förändringen, men jag är övertygad om att du kan få väldigt mycket stöd, och pep, här på MD om du kommer igång med ditt bloggande.

  Jag önskar dig ett riktigt bra 2018 med bra val!  yes

Logga in för att skriva en kommentar.