icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
15 augusti 2013 08:48

Dag ETT gick bra - mot nya mål

Som sagt, i går var första dagen och den gick bra. Inte perfekt men ingen dikeskörning heller. Hade tänkt äta väldigt lite, 5:2. Funkade till frukost och lunch men sedan var jag jättehungrig. Tänkte att det är bättre att äta vettigt och skippa chipsen än att äta lite igen, och trilla dit totalt framåt kvällskvisten. Tränade Body Pump 45 minuter på lunchen och det kanske jag inte kan göra om jag bara skall äta 500 kalorier. Bara en teori - vet inte alls - det finns ju andra som äter enligt 5:2 och tränar även dagar då de äter lite. Maken höll på i trädgården, så jag gick också ut efter kvällsmaten. Vi gick lös på ett snår i det "bortglömda" hörnet i trädgården. (Finns fler bortglömda hörn). Grävde , sågade, drog och kämpade för att få bort ogäs, sly och ett och annat självsått träd. Släpkärran blev överfull och det var ju som ett ytterligare träningspass. Avslutade med dusch och sedan gnagandes på en gurkbit framför TV:n innan sovdags - kände mig jätteduktig! Idag är maten planerad och det känns bra. Träning är också inplanerad. Känns som om dag TVÅ också kan gå bra. Vikten då - neråt. Skall väga mig varje dag, men jag vet ju att viken kan pendla ca 1 kg beroende på väska och annat i kroppen. Ingen idé att jaga upp sig för vad vågen visar en enskild dag - det är trenden jag vill åt och den skall vara neråt, nerååååt, NERÅÅÅT! Lycka till alla ni kämpar där ute!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.