icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 44- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!

Visar poster taggade med "vegetariskt"

5 januari 2021 19:54
1

Spenat och chèvrepaj

Hej och god fortsättning till er alla! Är det fler än jag som är trött på julmat? Jag kommer inleda det nya året med paj och sallad. Du som är plusmedlem hittar även receptet här. 

Ingredienser till 4 portioner:        

  • 1 krm Grovmalen...
Läs mer Kommentera
7 november 2019 16:05
2

Vegetarisk färssoppa

Här kommer ett recept på en soppa som funkar både med vegetariskt och animaliskt protein. Jag tycker det är gott att blanda ner en klick crème fraiche i sopptallriken. Det finns en hel del vegetariska alternativ, så välj det som passar dig bäst....

Läs mer Kommentera
21 maj 2017 09:51

Coleslaw med rädisor

Gör inte värmen att man vill ha lite lättare mat? Grönsaker och sallader i massor! Igår gjorde jag den här somriga varianten på coleslaw och den är så god till rökt fisk. Här kommer receptet. 

Ingredienser till 4 portioner
300,0 gram Vitkål
250,0 ...

Läs mer Kommentera