icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 44- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!

Visar poster taggade med "tillbehör"

23 december 2018 07:00
3

Rödbetssallad

Da´n före da´n...och jag förbereder de sista rätterna till julbordet. Rödbetssalladen är en av mina måsten på julbordet. Det är dessutom väldigt enkelt att "slänga ihop" en hemgjord variant och på så sätt styra hur mycket majonnäs och c...

Läs mer Kommentera
14 juli 2018 17:12
2

Ugnsbakad blomkål

Älskar blomkål! Man kan göra såååå många goda tillbehör med denna kål. Nu bakade jag den i ugnen och smaksatte med vitlök och parmesan...magiskt!

Det är lättlagat, går snabbt att göra och passar perfekt som tillbör till kött, kyckling eller fis...

Läs mer Kommentera
3 september 2017 08:36
2

Krämigt kantarellfräs

Vilken måltid jag fick till igår! Med skogen precis runt husknuten har jag förmånen att plocka både lingon och kantareller. Mer närproducerat än så kan det inte bli :D Jag hade fått två duvor från en kollega vars man är jägare, så jag beh...

Läs mer Kommentera
21 maj 2017 09:51

Coleslaw med rädisor

Gör inte värmen att man vill ha lite lättare mat? Grönsaker och sallader i massor! Igår gjorde jag den här somriga varianten på coleslaw och den är så god till rökt fisk. Här kommer receptet. 

Ingredienser till 4 portioner
300,0 gram Vitkål
250,0 ...

Läs mer Kommentera