icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 46- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka.

Visar poster taggade med "sallad"

10 April 2022 13:09

Vårsallad med zucchini och rädisor

Här kommer ett recept på en supergod vårsallad med zucchini, rädisor, sparris, sockerärtor och edamamebörno. Dressingen har smak av citron och dill. Salladen passar utmärkt till fisk. Själv serverade jag den till ugnsbakad lax. Du som är plusm...

Läs mer Kommentera
15 December 2019 14:17
3

Grönkålssallad med granatäpple

Hur gott är det inte med kål? Älskar det i alla dess former. Denna sallad brukar jag göra väldigt ofta. Ibland serverar jag den till rökt fisk, så som lax eller makrill. Ibland kokar jag bara några ägg och har till och vissa dagar serverar jag...

Läs mer Kommentera
11 August 2018 17:13
2

LCHF: Gyroskött

Visst har man kommit lite av sig sedan grillfördubet? Har ätit så mycket fisk, skaldjur och goda sallader men nu längtade jag verkligen efter kött. Det här receptet har min man skapat och är en av mina favoriter när det kommer till karré. Jag s...

Läs mer Kommentera
22 July 2018 10:42

Somrig potatissallad

Supergod potatissallad med sparris, rädisor och dilldressing. Den här potatissalladen är en fräschare och lättare variant än vanlig potatissallad. Prova!

Du som är plusmedlem hittar receptet här.

Ingredienser 4 portioner:        

1 msk Smör...

Läs mer Kommentera