icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 44- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!

Visar poster taggade med "middagstips"

11 mars 2018 09:39
2

LCHF: Fat Head Pizza

Igår blev jag bjuden på den bästa LCHF pizzan jag någonsin ätit! Eller ja, det var den bästa botten jag satt mina tänder i. Den var frasig! Receptet kommer från dokumentären Fat Head och ska tydligen ha varit en het potatis i LCHF kretsar seda...

Läs mer Kommentera
9 juli 2017 08:37

Lammfärsspett med tzatziki

Sommaren låter vänta på sig men grillen går varm ändå! Igår blev det lammfärsspett som kryddats med vitklök, chili och citronskal. Till det gjorde jag tzatziki och en enkel sallad. Riktigt gott! 

Är det så att du inte gillar lamm kan du byta ut det...

Läs mer Kommentera