icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 44- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!

Visar poster taggade med "julrecept"

9 december 2018 11:06
1

Julig rödkål

Här kommer ett recept på en sagoligt god rödkål! Brukar servera den här som ett tillbehör till den årliga kalkonmiddagen och som ett komplement på julbordet. Du som är plusmedlem hittar även receptet här. 

Ingredienser till 6 portioner:     

  • 500...
Läs mer Kommentera
27 november 2016 17:24
18

LCHF saffransostkaka

Hoppas ni alla har en härlig första advent. Själv började jag dagen med en saffransostkaka och en kopp pepparkakskaffe till det. Jag klagar inte, kunde inte fått en bättre start på denna dag :D

Den här ostkakan passar både som frukost och som dessert....

Läs mer Kommentera