icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 44- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!

Visar poster taggade med "frukost"

22 februari 2021 11:13

Äggsallad med curry

Här följer ett recept på en äggröra smaksatt med curry. Passar perfekt för dig som äter enligt ketodieten eller LCHF. Du som är plusmedlem hittar även receptet här. 

Ingredienser till 1 portion:         

  • 1 nypa Mellanmalen svartpeppar
  • ...
Läs mer Kommentera
2 april 2018 09:48
1

LCHF: Matmuffins

Ätit många ägg i påsk? Själv har jag ätit mindre än vad jag brukar, har blivit mer fisk till frukost. Kommande vecka blir det frukost på språng så idag har jag gjort en plåt med matmuffins som är lätta att ta med. Fyllningen kan man variera...

Läs mer Kommentera
4 februari 2018 08:16
4

Snabba fröbröd

Godmorgon! 

Idag var jag uppe innan tuppen! Vaknade vid fyra och kunde inte somna om, så det var bara till att gå upp. Det har varit en produktiv morgon. Har hunnit träna, börjat skriva på en inlämningsuppgift, bakat och ätit frukost. De här...

Läs mer Kommentera
2 juli 2017 21:02

Paleo banangröt

Är ni redo för en ny vecka? För många av er börjar semestern i morgon och då behöver man kanske inte planera vad man ska äta till frukost imorgon ;) Men för er andra kan den här banangröten som är helt fri från spannmål kanske vara något...

Läs mer Kommentera
30 april 2017 08:32
3

LCHF granola

Idag ska jag bjuda på LCHF brunch här hemma! Just nu har jag en plåt med kaneldoftande granola i ugnen. Väldigt gott att strö över en fet yoghurt tillsammans med bär eller lemoncurd. Mmmmmm!

Granola är inte riktigt det samma som musli. En granola ge...

Läs mer Kommentera
9 april 2017 08:29
6

Pizzaägg

Finns det något bättre än ägg till frukost? Jag äter oftast en äggbaserad frukost, dels för att de är ett superlivsmedel, men även för att det går att variera smak och konsistens i det oändliga med hjälp av andra livsmedel.  Exempelvis:

  • Kokta ägg so...
Läs mer Kommentera
25 mars 2017 08:54
6

LCHF våfflor

Våffeldagen till ära blir det våfflor till frukost toppade med bär och grädde här i huset! Så gott! Man kan även göra en mer frukostinspirerad våffla som blir mer som en french toast. Galet god den med ;)

Vill du göra toastvarianten gör du våfflor...

Läs mer Kommentera
19 mars 2017 08:31
2

LCHF Frittata

Vi fortsätter med temat snabba lunchrätter. Idag blir det en frittata med bacon, mozzarella och grönsaker. Grönsakerna går att variera efter tycke och smak, samt vad som finns i kylen. Du som är plusmedlem hittar receptet här. 

Till 2 portioner beh...

Läs mer Kommentera
15 oktober 2016 10:22
6

LCHF Scones

Godmorgon!

Det är inte ofta jag äter bröd till frukost, men det händer. Det här sconesreceptet har hängt med mig länge och är nog det brödrecept jag är mest nöjd med. Dels för att det innehåller få ingredienser, går snabbt att göra och i...

Läs mer Kommentera