icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 42 åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!

Visar poster taggade med "LCHF"

4 maj 2019 19:12

Cajungrillad kyckling

Het och god kryddblandning som passar både till kyckling, fläskkött och lax. Går bra att steka i ugn, men blir ännu godare på grillen.  Uteslut socker i kryddblandningen om du önskar. Jag brukar serverar rätten med en vitlökssås baserad på c...

Läs mer Kommentera
24 mars 2019 09:16
6

Kyckling i grönpepparsås

k

Den här måltiden var en av mina favoriter under min uppväxt! Då kallades rätten för "filippinsk pippi" :D

Idag kallar jag den kyckling i grönpepparsås. I originalreceptet ingår crème fraiche eller vanlig grädde men det går precis lika bra att...

Läs mer Kommentera
19 januari 2019 17:14
2

Äggröra med ost

Det är lätt man glömmer bort gamla LCHF-godingar. Som det här receptet, äggröra med riven ost!!! Hur gott?!?!?! Idag åkte sista biten av prästosten ner. Älskar att ta tillvara på maten jag köper och inte behöva slänga något. 

Äggröran går att var...

Läs mer Kommentera
30 september 2018 10:35
3

Chiaknäckebröd

Inte ätit frukost än? Prova gärna våra gluten- och mjölfria knäckebröd. Supergoda och snälla mot magen! Jag brukar göra dubbel sats så det blir två plåtar, för de är ju försvinnande goda :D Du som är plusmedlem hittar receptet här.

Ingredienser til

...
Läs mer Kommentera