icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 44- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!

Visar poster taggade med "ägg"

22 februari 2021 11:13

Äggsallad med curry

Här följer ett recept på en äggröra smaksatt med curry. Passar perfekt för dig som äter enligt ketodieten eller LCHF. Du som är plusmedlem hittar även receptet här. 

Ingredienser till 1 portion:         

  • 1 nypa Mellanmalen svartpeppar
  • ...
Läs mer Kommentera
12 oktober 2019 19:27
2

LCHF fläskpannkaka

Dammar av en gammal LCHF klassiker som jag gjorde väldigt ofta för några år sedan. Jag brukar bara servera lingon till, men det är också gott att steka lite fläsk till.   Du som är plusmedlem hittar även receptet här.

Ingredienser till 4 port:   

...
Läs mer Kommentera
2 april 2018 09:48
1

LCHF: Matmuffins

Ätit många ägg i påsk? Själv har jag ätit mindre än vad jag brukar, har blivit mer fisk till frukost. Kommande vecka blir det frukost på språng så idag har jag gjort en plåt med matmuffins som är lätta att ta med. Fyllningen kan man variera...

Läs mer Kommentera
9 april 2017 08:29
6

Pizzaägg

Finns det något bättre än ägg till frukost? Jag äter oftast en äggbaserad frukost, dels för att de är ett superlivsmedel, men även för att det går att variera smak och konsistens i det oändliga med hjälp av andra livsmedel.  Exempelvis:

  • Kokta ägg so...
Läs mer Kommentera