icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 44- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!

Visar poster från juli 2018

22 juli 2018 10:42

Somrig potatissallad

Supergod potatissallad med sparris, rädisor och dilldressing. Den här potatissalladen är en fräschare och lättare variant än vanlig potatissallad. Prova!

Du som är plusmedlem hittar receptet här.

Ingredienser 4 portioner:        

1 msk Smör...

Läs mer Kommentera
14 juli 2018 17:12
2

Ugnsbakad blomkål

Älskar blomkål! Man kan göra såååå många goda tillbehör med denna kål. Nu bakade jag den i ugnen och smaksatte med vitlök och parmesan...magiskt!

Det är lättlagat, går snabbt att göra och passar perfekt som tillbör till kött, kyckling eller fis...

Läs mer Kommentera