icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 44- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!

Visar poster från januari 2018

21 januari 2018 11:13
2

LCHF Tacogratäng

Idag fortsätter jag fylla på med lunchlådor i frysen. Idag blir det en tacogratäng med vitkål. Supergod! Du som är plusmedlem hittar receptet här. 

Ingredienser till 4 port:
500,0 gram Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 
300,0 gram Lök gul e...

Läs mer Kommentera
14 januari 2018 10:25
1

LCHF Kycklinglasagne

Nu är det slut på semester, lov och klämdagar. För min del gäller det nu att fylla upp frysen med bra lunchlådor. En dag i veckan (oftast söndagar) lagar jag en eller två rätter som går bra att frysa och på så sätt ökar jag urvalet av lunc...

Läs mer Kommentera