icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 44- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!

Visar poster från oktober 2017

29 oktober 2017 09:22
1

Mustig kött- och rotfruktssoppa

Visst blir man sugen på mer rustik mat nu när kylan så sakta kommer krypande?! Idag ska jag prova ett recept som Johan tagit fram. Har kollat igenom ingredienslistan och konstaterat att det här kan bara bli bra :D Du som är plusmedlem hittar receptet h...

Läs mer Kommentera
15 oktober 2017 15:25

LCHF Langos

Idag bjuder vi på LCHF langos! Fyllningen går att variera efter tycke och smak. Vi har valt bacon, vitlök, créme fraiche och ost. Du som är plusmedlem hittar receptet här.

Ingredienser till 2 portioner:
1,0 dl (riven) Ost hårdost fett 31% 
85,0 g...

Läs mer Kommentera
8 oktober 2017 08:52

LCHF: Laxfilé med pestomos

Blomkåslmos är inte bara gott utan väldigt tacksamt att smaksätta med olika kryddor och örter, allt berorende på vad man serverar moset till. Det här pestomoset är jättegott till både fisk och kyckling. Bon appetit!

Du som är plusmedlem hittar recpe...

Läs mer Kommentera
1 oktober 2017 07:50
4

LCHF fläskpannkaka

Oj vad god den här fläskpannkakan är! Jag hade helt glömt bort det här receptet så gissa om jag blev glad när jag hittade det i vår receptbank här på matdagboken!

Inte blev den sämre av de färska lingonen jag plockat i skogen. Vilken lyx det är! 

D...

Läs mer Kommentera