icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 44- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!

Visar poster från augusti 2017

29 augusti 2017 07:45
2

Raggmunk à la LCHF

Idag delar jag med mig av ett recept som Johan testat. Raggmunkar på rättika istället för vanlig potatis, perfekt för den som vill hålla nere på kolhydraterna. Du som är plusmedlem hittar receptet här.

Ingredienser till 4 pers:
800,0 gram Rättika
...

Läs mer Kommentera
20 augusti 2017 09:21

LCHF Västerbottenpaj

Godmorgon vänner!

Har ni hunnit med någon kräftskiva än? Om inte så har jag ett recept på en västerbottenpaj som passar utmärkt ihop tillsammans med kräftor.  Du som är plusmedlem hittar även receptet här.  

Receptet är beräknat till 8 portion...

Läs mer Kommentera