icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 44- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!

Visar poster från juni 2017

25 juni 2017 12:50
2

Gubbröra!

Hoppas ni alla hade en trevlig midsommarafton! Här i Malmö var det helt normalt midsommarväder, det vill säga ganska kallt, blåsigt och stundtals regningt :D Men vad gör det när man omger sig med fantastiska människor?!

Har man haft fest så gissar j...

Läs mer Kommentera
11 juni 2017 09:03
1

Laxburgare med citroncrème

Passar ni också på att grilla så fort vädret tillåter det? Hos oss går grillen varm under sommarmånaderna. Igår grillade vi de här laxburgarna som ni ska få recept på. Till det hade vi den syrliga citroncrèmen, stekt sparris och kokt färskp...

Läs mer Kommentera