icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 44- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!

Visar poster från april 2017

30 april 2017 08:32
3

LCHF granola

Idag ska jag bjuda på LCHF brunch här hemma! Just nu har jag en plåt med kaneldoftande granola i ugnen. Väldigt gott att strö över en fet yoghurt tillsammans med bär eller lemoncurd. Mmmmmm!

Granola är inte riktigt det samma som musli. En granola ge...

Läs mer Kommentera
9 april 2017 08:29
6

Pizzaägg

Finns det något bättre än ägg till frukost? Jag äter oftast en äggbaserad frukost, dels för att de är ett superlivsmedel, men även för att det går att variera smak och konsistens i det oändliga med hjälp av andra livsmedel.  Exempelvis:

  • Kokta ägg so...
Läs mer Kommentera