icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 42 åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!

Visar poster från mars 2017

25 mars 2017 08:54
6

LCHF våfflor

Våffeldagen till ära blir det våfflor till frukost toppade med bär och grädde här i huset! Så gott! Man kan även göra en mer frukostinspirerad våffla som blir mer som en french toast. Galet god den med ;)

Vill du göra toastvarianten gör du våfflor...

Läs mer Kommentera
19 mars 2017 08:31
2

LCHF Frittata

Vi fortsätter med temat snabba lunchrätter. Idag blir det en frittata med bacon, mozzarella och grönsaker. Grönsakerna går att variera efter tycke och smak, samt vad som finns i kylen. Du som är plusmedlem hittar receptet här. 

Till 2 portioner beh...

Läs mer Kommentera