icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 44- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!

Visar poster från december 2015

31 december 2015 12:15
7

Gott nytt år!

Vill passa på att önska er alla ett riktigt gott nytt år och tacka för året som gått!

Har just kommit hem från årets sista träningspass och det avslutades med ett personligt rekord på pull-ups, närmare bestämt fyra stycken :D Magisk känsla det där!

...
Läs mer Kommentera
10 december 2015 19:09
3

Test fettsyraprofil

Jag har läst mycket om fiskoljans vara eller icke vara -och prsonligen tror jag det är fullt möjligt att få i sig tillräckligt via kosten. Sen är det ju alltid intressant att se vad man har för ratio mellan omega-3 och omega-6 då det förstn...

Läs mer Kommentera