icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 44- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!

Visar poster från november 2015

25 november 2015 08:10
3

Sylt med glöggsmak

Tycka vad man vill, men julen är på ingång :D Jag är inte riktigt redo än, men tycker det ska bli mysigt att ta fram adventsljusstakarna och julstjärnorna. 

Lagom till första advent har jag kokat ihop en sylt med smak av glögg. Den är helt fri frå...

Läs mer Kommentera
18 november 2015 09:47
9

Att sätta upp ett mål och fullfölja planen

Det är lätt att sätta upp ett mål. Det är svårare att fullfölja planan och ta sig dit. Jag tänker främst på mål som rör vår vikt, det är ju därför de flesta av oss är här. Ofta sätter man ett orealistiskt mål, ger sig huvudstupa in i...

Läs mer Kommentera
10 november 2015 08:14
4

LCHF tallriken

Beroende på dina mål och din nuvarande hälsosituation kan du behöva anpassa LCHF tallriken och vad som ligger på den för att nå dit och samtidigt må ditt allra bästa. 

Den som har någon form av inflammatorisk sjukdom samt värk mår exempelvis bra...

Läs mer Kommentera
1 november 2015 12:55
3

Idag gjorde jag något jag inte gjort på länge...

...jag satte på mig mina jympadojjor och gick ut och sprang!!!  Det är säkert två år sedan det hände sist. Jag trivs bäst bland skivstänger och vikter men när jag tittade ut genom fönstret i morse såg det sådär höstigt och härligt ut. Sold...

Läs mer Kommentera