icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 44- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!

Visar poster från oktober 2015

21 oktober 2015 20:08
7

Semester, avkoppling och nedkoppling

I morgon bär det av till värmen för en vecka med total avkoppling. Det är andra året i rad som jag åker på en "vilovecka" med min syster och hennes lille son. Det innebär lata dagar i solen vid poolen,  många och långa promenader längs med st...

Läs mer Kommentera
20 oktober 2015 19:44
2

Pumpakaka utan sötning

Iblan går det inte riktig som man tänkt sig, men resultatet blir ändå bra. Då är det såklart extra roligt :) Min ambition var att göra ett bröd men resultatet blev mer kaka, därav använde jag ingen sötning. 
Beroende på hur just dina smaklökar uppleve...

Läs mer Kommentera