icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 44- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!

Visar poster från juli 2015

13 juli 2015 16:45
3

Blomkålswrap

Den här blomkålswrapen äter jag ofta till frukost. Wrapen blir ganska neutral i smaken vilket gör att den passar med det mesta. Till en plåt (2 wraps) behöver du:

  • 400 g blomkål
  • 1 ägg 
  • 1 msk fiberhusk
  • 3 msk benbuljong (alternativt 3 msk kok...
Läs mer Kommentera
3 juli 2015 17:28

Morgonpromenad vid havet

Det finns inget som går upp mot en solig morgonpromenad längs med havet - innan resten av världen hunnit vakna. Det ger mig sådan energi inför resten av dagen!  

Förr satte jag alltid på mig solbrillorna innan min morgontur, men inte längre. Vi beh...

Läs mer Kommentera