icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 44- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!

Visar poster från mars 2015

27 mars 2015 08:55
11

Frukost

Provar just nu att äta en rejäl frukost, till största del bestående av protein, och  inom en halvtimme från det jag stiger upp. Om man som jag är van vid att vara uppe en 4-5 timmar innan man äter frukost är det här något av en utmaning. Att...

Läs mer Kommentera
18 mars 2015 18:37
5

Utebliven viktnedgång med LCHF

Det händer att vikten står still trots "alla rätt". Ibland ligger inte svaret på tallriken utan det hänger ihop med andra saker så som hormonella obalanser, medicin, stress och stigande ålder. Men om vi endast ser ser till det som ligger på tallri...

Läs mer Kommentera
11 mars 2015 08:36
16

Ska man väga sig och hur ofta?

Den där vågen är ett laddat kapitel. I vissa fall tycker jag att den är ett utmärkt redskap, i vissa fall tycker jag precis tvärtom. Det beror helt på din relation till vågen och vilka effekter den har på just dig.

Det händer att vikten ibland öka...

Läs mer Kommentera
5 mars 2015 20:20
5

Guacamole!

Som jag älskar denna röra! Det är både enkelt och går snabbt att göra. Guacamole passar utmärkt till tacosallad, pulled beef eller pork, hamburgare eller en het chiligryta. 

Jag brukar göra guacca på

  • 1 avocdo, mosad
  • 0,5 liten tomat, finhackad...
Läs mer Kommentera