icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 44- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!

Visar poster från januari 2015

30 januari 2015 13:03
6

LCHF i Thailand

Det går förvånansvärt bra att äta LCHF här i Thailand. Att välja bort kolhydraterna är inte så svårt, värre är det att få i sig tillräckligt med fett. Hittade en räddare i nöden , en liten flaska kallpressad kokosolja som jag har med mig vart vi än går....

Läs mer Kommentera
24 januari 2015 12:37
5

Semester i sikte!

I morgon bär det av till Thailand!

Törstar efter sol, värme, hav och nya upplevelser. ska bli intressant att se hur det kommer gå med LCHF:andet. Inga problem att skippa riset, däremot kan det bli svårare med att få i sig tillräckligt med fett....

Läs mer Kommentera
7 januari 2015 20:12
5

Bra gympass och hemlagad LCHF sushi

Vilken dag! Började med ett styrketräningspass där jag ÄNTLIGEN lyckades marklyfta 75 kg 5x5. Kunde även göra en knästående militärpress på 27,5 kg (5x5) och detta efter marklyften samt negativa chins . Det är inte bara av ondo att äta mycket mat. 

F...

Läs mer Kommentera
6 januari 2015 19:10
7

Proteinfasta

Har planerat att proteinfasta en dag per vecka det här året. Det är lättare sagt än gjort, då man är van att hålla koll på kolhydrater och inte protein.

Det blev en fettkaffe på smör, MCT olja, äggula och kaffe till frukost.     Som mellnmål k...

Läs mer Kommentera
5 januari 2015 19:21
6

Detta har jag ätit idag

Efter gårdagens nystartade forumstråd - Rivstart med LCHF kändes det enormt taggande att börja äta riktigt bra mat igen. 

Det blev tre mål idag. Först en fettkaffe innan träning (med MCT olja, smör och kokosmjölk).

Frukost: Räkor med avocado och...

Läs mer Kommentera