icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 44- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!

Visar poster från november 2014

29 november 2014 10:51
6

Plötsligt händer det!

Har länge haft som mål att kunna göra oassisterade chins och igår hände det! Dock bara en, men ändå! Jag klarade det helt på egen hand. Strikt och kontrollerat. 

Har använt mig av gummiband en längre tid, både vad gäller chins (handflatorna mot di...

Läs mer Kommentera
18 november 2014 19:46
3

Early bird

Julen har under de fem senaste dagarna  så sakteliga smusig sig på i vår lägenhet, för att idag explodera i full skrud. Det började med julstjärnan i fredags och på lördagen kom adventsljusstakarna fram. Söndagen bjöd på mossa och kottar och i...

Läs mer Kommentera