icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 44- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!

Visar poster från oktober 2014

26 oktober 2014 08:39
5

Semester!

Då var det dags för en vecka i solen :) Åker till Fuerteventura med min syster och hennes son i morgon för att tanka ny energi och få mig lite sol och bad. 

Om ni inte får svar på mail etc med det samma så vet ni varför :)

Ha det gott!

Läs mer Kommentera
21 oktober 2014 19:39
5

LCHF snabbmat

 Idag svängde jag ihop en shirataki carbonara (på ett nitritfritt ekologiskt bacon) och det tog max 10 minuter. Hackade baconet och lät det steka på medelvärme i en stekpanna. Under tiden baconet stekte rev jag parmesanosten. När baconet fått fin f...

Läs mer Kommentera
14 oktober 2014 19:34
3

13698 steg

De dagar då jag inte tränar ger jag mig gärna ut på en lång rask promenad. Dels för att komma ut i friska luften - andas och få lite dagsljus, men även för att varva ner och stressa av. Aktiv återhämntning. Så skulle man kunna kalla det. 

Oftast är m...

Läs mer Kommentera
9 oktober 2014 19:41
2

Frukost eller lunch?

Ibland vet man inte vad som är vilket . Idag blev det köttbullar med oliver och soltorkade tomater, guacamole och några paranötter till frukost. 

Vad åt ni till frukost idag?

Läs mer Kommentera