icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 44- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!

Visar poster från september 2014

30 september 2014 19:21
7

Från 20-70 gram kolhydrater på 5 veckor

Från 20-70 gram på fem veckor! High carb indeed om man är van vid att ligga runt de 20. Det har stundtals varit skrämmande att se hur dålig kroppen har blivit på att hantera kolhydrater – men på det stora hela har det gått ganska smärtfritt. De...

Läs mer Kommentera
19 september 2014 09:02
1

Light produkter kan vara farligt

De senaste dagarna har man kunnat läsa om att lightprodukter kan vara farligt för hälsan. Nedanstående kunde man läsa i DN i onsdags:

Konstgjorda sötningsmedel ökar risken för ohälsa, stick i stäv med vad man hittills trott. Forskningen visar a...

Läs mer Kommentera
9 september 2014 20:02
3

En helt ny värld

Jag har under många år ätit en hyfsat strikt variant av LCHF, runt 10-25 gram per dag. Det har liksom gått av bara farten och är inget jag lagt någon vikt vid.

Av olika anledningar har jag precis börjat införa mer kolhydrater i kosten. Inte mycket ,...

Läs mer Kommentera