icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 44- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!
6 oktober 2013 19:25
4

Långkok, en personlig favorit!

Söndag betyder prepp av lunchlådor inför veckan och gärna ett långkok på spisen. Jag har verkligen anammat detta. Det tar minimalt med tid, sköter sig själv, är billigt och uppskattas av de flesta. Igår gjorde jag en chili på högrev som fick koka ihop under fyra timmar. Det var lite hackande och delande i början, men sen skötte den sig alldeles själv. Idag gjorde jag en boeuf bourguignon :) Förvisso lite mer pyssel, men på det stora hela inget att snacka om. Mycket mat blir det med! Till dagens gryta blir det kokt blomkålsris. Brukar göra riset på ett helt huvud och fryser sedan in portionsvis. Smakar som nykokt om man tillsätter en (stor) klick smör när man tinar det. Tar ni med er mat eller äter ni ute på lunchen?

Kommentarer

 • 6 okt 2013 19:35
  Ser jättegott ut och storkok är kanon. Alltid mat med till jobbet. Ha en bra jobb vecka.
 • 6 okt 2013 19:58
  Visst är det! Ha det gott du med :D
 • 7 okt 2013 09:07
  Jessand
  Ska laga diverse till frysen kommande dagar....bra med mat i frysen :-) Jag tar i stort sett alltid med mat till lunchen.
 • 7 okt 2013 19:04
  Håller helt med dig! En välfylld frys gör mig glad :D

Logga in för att skriva en kommentar.