icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 44- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!
6 maj 2018 10:10

Grön smoothie

d997737b-be91-43b6-8d58-730c112f7194.jpg

Att dricka en grön smoothie är ett enkelt sätt att få i sig bladgrönsaker, dvs om man nu inte är så förtjust i dem. Är man nybörjare kan man dessutom tillsätta en halv banan eller ett halvt äpple för att få en lite sötare smak. Du som är plusmedlem hittar receptet här. 

Mangolden kan bytas ut mot andra gröna blad - och när du blivit lite mer vågad kan du testa att tillsätta antingen grönkål eller broccoli i din smoothie! Botten upp :D 

Ingredienser till 1 glas:
0,5 st Avokado
1,0 stjälk Stjälkselleri
15,0 cm Gurka
20,0 gram Spenat färsk
30,0 gram Röd mangold småbladig färsk
1,0 dl Vatten
1,5 msk Citronjuice färskpressad
1,0 msk Kokosolja kallpressad eko URTEKRAM
0,5 st Kiwi

Gör så här:
1. Skala kivin och lägg sen alla ingredienser i en mixer. Kör till len konsistens. Häll upp i glas och drick!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.