icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 44- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!
31 december 2015 12:15
7

Gott nytt år!

Vill passa på att önska er alla ett riktigt gott nytt år och tacka för året som gått!

Har just kommit hem från årets sista träningspass och det avslutades med ett personligt rekord på pull-ups, närmare bestämt fyra stycken :D Magisk känsla det där!

Ikväll blir det middag hos syster med familj. Har taktiskt förlagt min carbnite till ikväll, så idag är det fritt fram för kolhydrater:D 

Hoppas ni alla får en fin kväll och ett bra avslut på 2015. Hörs igen nästa år!

 

Gillar

Kommentarer

 • 31 dec 2015 12:36
  aregnisw

  Tack detsamma Jessica ha en trevlig kväll nu och Gott Nytt År yes

 • 31 dec 2015 12:45
  gasten

  Hoppas att du får en trevlig kväll och Gott Nytt År !

 • 31 dec 2015 13:53
  Tita

  Tack detsamma till Dig🎆🎆🎆

 • 31 dec 2015 14:23
  Gott nytt år!
 • 31 dec 2015 14:46
  Emmi11

  du får det säkert trevligt ikväll. Det brukar bli vad man själv gör det tillsmiley

  Jag var in och tittade på din blogg sockertjocken.se. Där finns absolut en del recept jag kommer att prova!

  Ett riktigt Gott Nytt År till dig och alla andra!

 • 31 dec 2015 16:43

  Gott nytt år Jessica, bara ös in med roliga saker 2016 :-)

 • 31 dec 2015 19:59

  4 pull-ups är imponerande! Jag tror jag klarade EN pull-up när jag var som mest vältränad! Gott nytt år!

Logga in för att skriva en kommentar.