icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 44- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!
9 september 2018 11:14
5

Blomkålsmos

3c45fe77-57c0-4f91-9b9b-24fa2fd49e19.jpg

Blev inspirerad av Johans artikel om 10 nyttiga alternativ till pasta ris och potatis. Själv älskar jag blomkålsmos och smaksätter det gärna med olika örter och kryddor, beroende på vad jag ska servera det till.

Idag blir det till klassiska köttbullar och då tycker jag det är godast att krydda med bara salt och peppar. Receptet hittar du här. 

Vad ska ni äta till middag idag?

Gillar

Kommentarer

 • 9 sep 2018 11:45

  Mmmmm kalops! Det är en favorit här hemma medyes

 • 9 sep 2018 13:46

  Här blir det kycklingklubbor med bra dippsås och en god grönsallad!

 • 9 sep 2018 14:00

  Det där är riktigt gott! 👌🏼😀

 • 9 sep 2018 15:42

  Tack vare inlägget på Fb  om 10 nyttiga alternativ så blev det smörstekt vitkål med vitlök och basilika. Hade ingen basilika så det blev andra örter. Till det rester av grillad karré. Väldigt gott! 

  Det fick mig också att lägga in maten i dag i MD! 

  Se vad jag hittar på i kväll har i kylen på jobbet. Champinjoner, bacon, ägg, cremefraiche och squash. Tror även köttfärs i frysen. 

 • 9 sep 2018 15:54
  Emmi11

  Här blir det också kalops idag tillsammans med stekt squash och tomater. 
  Stekt vitkål hade jag igår med massor av hackade tomater och köttfärs på toppen.

Logga in för att skriva en kommentar.