icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 44- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka - I´m your coach!
7 oktober 2013 07:58

5:2 nybörjar guide

Godmorgon! Intresset för 5:2 är fortfarande stort och jag får många frågor om ämnet. Har skrivit ihop en liten guide som kan vara till hjälp för dig som är nyfiken på att prova. Några enkla tips och råd på vägen helt enkelt. Guiden hittar du under "Nyheter" på första sidan. Givetvis är ni välkomna att maila mig om ni har några frågor angående 5:2. Ha en härlig vecka!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.