icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

JennieSos blogg

69 kg 63 kg 2082
14 januari 2020 10:17
1

Linas matkasse

Har velat testa Linas matkasse länge men de har inte levererat till oss tidigare men NU GÖR DE DET! YEAY! Den första kassen kom i söndags kväll och igår var det dags att testa första receptet vilket var Beef Curry med vitlöksfräst broccoli och cashewnötter. Jag och maken tyckte det var riktigt smaskigt men barnen tyckte inte om det. What else is new?

Idag jobbar jag kväll men jag ska förbereda middagen så den bara är att värma, det blir italienska järpar.

Imorgon kväll drar jag och några kollegor till Sälen, vi ska vara där till söndag. Jag har inte stått på ett par skidor sen jag var runt 5-6 år så jag är livrädd! Wish me luck!

Gillar

Kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar.