icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.

Visar poster från October 2018

28 oktober 2018 16:46
5

Soppor

Jag äter sällan soppor, men sista veckan har jag valt att äta soppa till middag efter jobbet. Färdiga som bara är att värma. Köpte ett gäng olika typer. Ingen som är så där väldigt god tycker jag som inte är en soppperson, men det mättar väl...

Läs mer Kommentera
21 oktober 2018 07:42
1

på rätt spår

Nu har jag äntligen kommit in på rätt spår igen, är peppad och tror jag kommer klara hålla en bra diet de kommande veckorna och har blivit av med det kilot som krupit sig på under resan och lite till. 

Läs mer Kommentera
17 oktober 2018 05:47

upp igen efter resa

Nu har jag varit iväg drygt en vecka och vågen gått upp ett kilo. Förhoppningsvis är det något som kan försvinna ganska fort. Varför kan jag inte bara äta mindre och träna mer och gå ner i stadig takt. Så trött på detta. 

Läs mer Kommentera