icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
6 augusti 2018 12:02
1

ytterligare ner på vågen

Så går det ner på vågen, 1,4 kg på fyra dagar. Det verkar funka med långpromenader och strikt loggning av maten o i stort sett inget vin. Nu är det tänkt att jag ska komma igång att jobba också, men hur det ska gå att kominera har jag ingen aning om. Måste försöka i alla fall. Jag måste ju kunna jobba utan att äta hela tiden..... jag måste ju kunna ha både koll på mat o motion o jobb i huvudet samtidigt.... andra kan ju.... 

totalt ner 3,5 kg på fem veckor. inte så mycket men allt som är neråt är ju bra. 19,3 kg till normalvikt. 

Gillar

Kommentarer

  • 6 augusti 2018 12:18
    Molnbär

    Grattis till ett bra resultat! För mig brukar det gå lättare när jag jobbar. Längre till kylskåpet :)

Logga in för att skriva en kommentar.