icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
5 april 2016 11:51
2

ytterligare ett år och dags för omstart igen

Idag stod vågen på 88.8 kg. Mer än någonsin. Det är nära 90 kg. Jag minns när fasan var att gå över 70 kg och sedan var fasan att gå över 80 kg. Nu är jag snart vid 90 kg. Jag inser att jag kan bli hur tjock som helst. Det finns inget naturligt stopp. Om jag äter vad jag vill kommer jag ständigt gå upp i vikt. Så nu är det dags att ta tag i det igen. jag vet ju vad som behöver göras. Mindre kaloriintag än vad jag gör slut på. 

Så nu har jag börjat dagen med 1.5 ägg och grönt te. Lunch får bli torsk och lite wokgrönsaker och sen havregrynsgröt till middag. 

Kommentarer

  • 5 apr 2016 14:26

    Jag tycker nog att du ska välja nåt gott till middag o ingen j- a havregrynsgröt!

    ta lite kyckling o sallad eller köttbullar som inte är nåt ströbröd i med blomkål eller nåt.

    Lycka till fr, Minoush

  • 5 apr 2016 14:54

    Ok, kom på också att jag är bortbjuden på middag idag smiley. Men jag gillar faktiskt havregrynsgröt med lättlingonsylt. Önos har jättegod sylt med nästan inga kalorier men mycket goda bär. Fast dina tips ska jag testa nån dag i veckan. Har du andra bra tips?

Logga in för att skriva en kommentar.