icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
10 juli 2019 08:21
2

Viktuppgång

Försökte justera upp intaget något för att inte få mer gallbesvär, har snittat på 1100 de sista dagarna. Men jag vet inte vad som hänt för nu har jag gått UPP 0,9 kg sedan förra fredagen. Hur är det möjligt!?! Men jag måste ha samlat en hel del vätska. Tröttsamt är det i alla fall. Det gick ju så bra. Jag blir så omotiverad när det blir så här, tycker att det är orättvist. Har ätit en del ute så något kan jag ha fått kaloriintaget fel eftersom det är svårt att uppskatta ordentligt, men inte SÅ mycket fel. Tycker lite synd om mig själv just nu..... väldigt lätt att tappa sugen....

Kommentarer

 • 10 jul 2019 08:44
  gittan52

  En viktökning kan bero på så mycket.

  Jag gick upp 1,3 kg från förra onsdagen till i måndags. I går hade jag tappat 1,4 kg. För min del handlade det om ändrade rutiner, både matmässigt och när det gäller toabesöken.

  Ett tips, när du får motgångar, är att försöka se helheten och blicka framåt. Du har ju gått ner en hel del och du kommer att fortsätta gå ner i vikt, men kanske kommer det att gå lite långsammare nu…

 • 10 jul 2019 09:11

  Tack GIttan, ja jag ska försöka se till helheten och inte stirra mig blind på vågen varje dag. Jag måste gå ner i vikt för hälsans skull och om min hälsa också kräver att viktminskningen ska vara långsammare än 800 cal per dag dietens så behöver jag hitta ett sätt att hantera det också. 

Logga in för att skriva en kommentar.