icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
26 september 2014 14:39
1

vikten på vågen åker jojo

men det beror inte på att jag äter olika, jag äter just konstant nyttigt, men ändå skiljer det ett kilo på vågen från en dag till en annan. märkligt. så idag har jag betydligt mer att gå ner enligt vågen än i går för att nå mitt mål 1 okt. samtidigt så åt jag mindre än jag förbrände igår och promenerade ca 2,5 timme totalt sett. Så hur det kan stå plus ett kilo på vågen är ju en gåta.

Kommentarer

  • 26 sep 2014 15:31

    Låter jättebra. Tack för svaret

Logga in för att skriva en kommentar.