icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
3 juli 2019 11:28
1

Vikten fortsätter neråt

Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att det räcker med att dra ner kalorierna till 800 så går vikten ner stadigt och snabbt. Extra skönt att se att det går trots att jag inte kan träna pga höften just nu. Jag äter fyra gånger om dagen och tycker inte att det är krångligare än när jag låg på 1300 kalorier. Enda problemet som alltid när jag fokuserar på vikt och mat är att jag inte får tillräckligt med fokus på jobbet. Och att jag blir insnöad på detta med kaloriräkning etc. Jag har en hel del lite svårare skriv- och analysarbete som jag behöver göra i sommar och hur det ska gå till vet jag inte. Men jag vet att jag måste gå ner i vikt för min hälsas skull så jag får försöka hitta nåt sätt att få gjort en del på jobbet i alla fall och sen acceptera att jag får försöka lösa resten i augusti när de åtta veckorna är slut. Hur jag ska få ordning på kost och jobb då vet jag inte. Men får försöka hitta en lösning. Just nu är jag bara så glad att kilona ramlar av mig. Jag har inte vägt så här lite sen september 2017. 

Gillar

Kommentarer

  • 3 jul 2019 22:30
    Bella50

    😄👏👏💐

Logga in för att skriva en kommentar.