icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
23 augusti 2019 07:18
4

Vikten av att inte ge upp - resultat vecka 10

Tack till alla er som peppade mig att inte ge upp när vågen gick uppåt. Jag åt okej de sista två dagarna och vips var inte bara det kilot borta utan ytterligare ett hekto. Om jag hade gett upp och börjat äta allt onyttigt för att jag kände att det inte var värt att fortsätta försöka så hade jag ju gått upp istället för ner ett hekto den här veckan. Det är spännande att lära sig om sin kropp och sig själv. Nu fick jag ny energi att fortsätta min viktresa. Totalt har jag gått ner 6,8 kg på tio veckor. Det är jag nöjd med. 

Gillar

Kommentarer

 • 23 aug 2019 07:24
  paloma

  När man försöker gå ner i vikt gäller det att vara envis, det kommer alltid perioder när vikten står still. Men håller man bara ut så brukar det släppa.

  Ibland kan det hjälpa att göra en förändring i kaloriintaget uppåt eller neråt för någon dag, det brukar hjälpa mig.

  Nu vet du det till nästa gång det händer🙂

 • 23 aug 2019 08:03
  Tita

  Vilken underbar känsla för dig att bara gå vidare och vinna!!! Härligt och en fin viktnedgång på den tiden!!

  Pepp!

 • 23 aug 2019 11:08

  Det är riktigt bra jobbat! Jag är glad att du härdade ut, och ännu gladare att resultatet inte lät vänta på sig! 

 • 23 aug 2019 14:00

  Härligt, bra kämpat! Pepp, pepp! smiley

Logga in för att skriva en kommentar.