icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
21 juli 2019 11:24
2

Vegetariska alternativ

Jag försöker äta så mycket vegetariskt som möjligt. Ibland vill jag ha lättlagad mat med färdiga alternativ så jag testar mig igenom alla nya alternativ i frysdiskarna med burgare, färs, bullar etc. Men jag hittar nästan inget jag tycker om. Har ni några förslag på bra färdiga alternativ? 

Nu blir det oftare fisk för det är så lätt att göra något gott på en bit fryst fisk och wokgrönsaker. Jag skulle vilja hitta något lika enkelt och nyttigt med vegetariska alternativ. 

Kommentarer

  • 21 jul 2019 15:10

    Jag gillar hampabiffar från Ekko Gourmet och falaflarna från Anamma. Bland färdigrätterna är ICAs marockanska gryta helt okej. Men mest gillar jag mat som görs hemma från grunden. Vegetarisk mat går ganska fort att göra då man inte behöver tänka på att fisk/kött/kyckling ska steka klart.

  • 21 jul 2019 15:13

    Så bra ska kolla dessa. Om du har något tips på lättlagat vegetarisk rätt så får du jättegärna dela med dig. 

Logga in för att skriva en kommentar.