icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
18 april 2016 07:58

Vecka 2. Minus 1.0 kilo

Jättenöjd med fortsatt viktminskning den här veckan. Lyckades logga all mat och hålla mig inom mina mål. Skönt! Den här veckan kommer bli en utmaning. Jag har mycket uppbokat och på fredag reser jag tillbaks till Indien i tre veckor, och där är det mycket svårare att få till loggning av alla mat och också att hitta en vettig motionsform, för det är så varmt nu. Jag får kanske köpa med mig en köksvåg så jag kan väga maten. 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.