icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
2 juli 2019 09:19
2

vågen på morgonen - ser betydligt bättre ut

Nu hade vågen hoppat ner 0,6 kg sen sist jag vägde mig hemma på morgonen. Så totalt 5 kg ner på 2,5 veckor. Motivationen ökar igen. Nu gäller det att hålla i detta 5,5 veckor till. Mitt mål på 10,5 kg på 8 veckor verkar inte orimligt. Då kommer jag under 80 kg. Det hade varit sååå skönt. Fortfarande svårt att jobba samtidigt som jag dietar men de dagar jag måste skriva får jag försöka äta det mesta på förmiddagen när jag skriver och sen hålla mig till buljong etc resten av dagen. Och fortsätta hålla mig till körsbärstomater som snacks. Och sockerfria tuggummi. Och mängder av grönt te. En dag i taget. 

Gillar

Kommentarer

  • 2 jul 2019 09:40
    Bella50

    Se där...✌️

  • 2 jul 2019 11:24

    Härligt! yes

Logga in för att skriva en kommentar.