icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
1 juli 2019 19:26
1

vågen på kvällen - ser inte bra ut

Kom hem nu och ställde mig på vågen, men förhoppningsvis var den siffran inte rättvisande. I så fall har jag gått upp.... nu hoppas jag att det istället är dagens alla koppar te som ökade på vikten och inget annat, och att det är borta igen imorgon bitti. 

Kommentarer

  • 1 jul 2019 21:43
    Bella50

    Jag ställer mig aldrig på vågen på kvällen...✌️

Logga in för att skriva en kommentar.