icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
26 maj 2016 10:18
3

v 7 minus 0,1 kg på vågen

Ja det blev inte så stor viktnedgång i måndags och dagarna efter det har också varit tuffa  men jag vet ju sen tidigare att dagarna innan mens är väldigt tuffa så jag får kanske bara acceptera det. Nu kan jag inte skylla på det längre så nu är det dags att sätta igång igen med att logga mat och motion och få ordning på vardagsrutiner. Jag har så lätt att tappa motivationen när värken är för stor och stressen för hög, men jag vill ju verkligen gå ner i vikt. Jag vet ju det, så nu ska jag inte ge upp! 

Gillar

Kommentarer

  • 29 maj 2016 09:05
    Pepp, pepp! Ta en dag i taget!
  • 17 jun 2016 06:53
    Hur går det för dig JeannieO? Pepp, pepp!
  • 17 jun 2016 07:37

    Hej inte så bra..... lyckas inte göra två saker samtidigt.... har koncentrerat mig på skrivandet och då blir det varken träning eller logg av maten och dessutom för mycket mat. Så trött på att jag inte kan få ordning på mitt liv och klara av att göra båda sakerna. Dessutom går inte ens skrivandet bra.... men jag har varit på en fantastiskt rolig 50-årsfest! Bra att du påminner mig. Hoppas kunna vara på banan efter midsommar igen!

Logga in för att skriva en kommentar.