icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
19 maj 2016 07:42
2

v 6. Totalt 3,4 kg ner sen start

Just den här veckan har jag inte gått ner ytterligare sen hoppet ner som vågen visade i mitten av förra veckan. Men jag är ändå nöjd. På sex veckor har jag gått ner 3,4 kg. Det är drygt ett halvkilo i veckan. Men om det är möjligt skulle jag vilja öka tempot på viktminskning dessa tio veckor som ligger framför mig. 

Stavgick både morgon och kväll igår, bara 15 minuter varje gång men det känns ändå bra. Idag ska jag försöka ta mig till gymet, jag är ju med på ICA-klassikern och behöver cykla. Bra att ha en sporre. Min egen cykel måste lagas och bytas däck på, det kanske jag hinner i helgen. 

Gillar

Kommentarer

  • 19 maj 2016 08:53

    Bra jobbat! Pepp, pepp! :)

  • 19 maj 2016 10:18
    gasten

    Det är bra jobbat, Pepp, pepp !

Logga in för att skriva en kommentar.