icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
9 maj 2016 14:20

V 5. Vågen står still

Det hände inget på vågen den här veckan och jag som hade hoppats på att komma under 86. Det är som jag har en platå på 86,2 som kroppen inte vill lämna. Kollade snittet under veckan som låg på 1500 cal så jag borde ha gått ner tre hg i alla fall. Men det kanske kommer. Åt för mycket i helgen, var bortrest och åt alla mål ute. Det är inte så lätt att hitta bra val här i Indien. Det tog tid att regga maten men jag fick kolla kaloriinnehåll i indiska maträtter på indiska sajter. Idag såg jag att jag ligger högt i intag också, av bara farten verkar det som jag glömmer att tänka efter vad jag ska välja. Ska bli skönt att komma till Sverige igen där det finns mycket mat som inte är så kaloririk. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.